Het Schilderpaleis heeft sinds 1998 ervaring in schilderwerk. In die tijd hebben wij bij particulieren, stichtingen en bedrijven een goede naam opgebouwd. Omdat we kwaliteit en service bieden. Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder of een buitenschilder, voor onderhoud of verfraaiing. En of het nu om nieuw- of verbouw gaat, of een monumentaal pand. We werken veilig en netjes. Bovendien hebben we een groot netwerk van ervaren vakmensen in Hoorn en omgeving.

Schilderpaleis-2018-BS-klanttevredenheid
Certificaat Sigma class

Tweede prijs in klant tevredenheidsonderzoek

In 2018 hebben wij een klanttevredenheid-award ontvangen van De Betere Schilder. Hét kwaliteitskeurmerk voor vakschilders. “Midden in het winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn overvielen wij Vincent van Het Schilderpaleis uit Hoorn met de tweede plaats in de regio Noord. Onder voorbijgangers was de prijs niet anders dan terecht!

Sigma reclame spotje

In 2017 heeft  Het Schilderpaleis mee gedaan in een reclame spotje van verfmerk Sigma. In een loods in Amsterdam heeft Vincent de hele dag opnames gemaakt voor het merk Sigma Nova, met als resultaat:

Interview Schildersvakkrant

Lees hier het interview met Vincent Vrauwdeunt in de Schildersvakkrant, over het schilderen van een monumentaal pand in Hoorn.