Ik Vincent Vrauwdeunt ben in 1997 als leerling-schilder begonnen bij een klein schildersbedrijf waar ik mijn opleiding als gezel schilder heb gevolgd. Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt en vanwege mijn grote passie en plezier voor het vak schilderen, heb ik in 2010 besloten mijn eigen schildersbedrijf te starten.

In die tijd hebben wij bij particulieren, stichtingen en bedrijven een zeer goede naam opgebouwd. Omdat we kwaliteit en service bieden. Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder of een buitenschilder, voor onderhoud of verfraaiing. En of het nu om nieuw- of verbouw gaat, of een monumentaal pand. We werken veilig en netjes. Bovendien hebben we een groot netwerk van ervaren vakmensen in Hoorn en omgeving.

Naast het schilderen ben ik 2 dagen in de week in loondienst bij Esdege-Reigersdaal als cliëntondersteuner. Dit voor de afwisseling en omdat ik het geweldig en een uitdaging vind om mensen te ondersteunen die het al zo moeilijk hebben. De combinatie van deze 2 banen houd mij scherp en in evenwicht!

Tweede prijs klanttevredenheid

In 2018 hebben wij een klanttevredenheid-award ontvangen van De Betere Schilder. Hét kwaliteitskeurmerk voor vakschilders. “Midden in het winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn overvielen wij Vincent van Het Schilderpaleis uit Hoorn met de tweede plaats in de regio Noord. Onder voorbijgangers was de prijs niet anders dan terecht!


Reclame fotoshoot
SIGMA

Reclame fotoshoot SIGMA

In 2019 is Het Schilderpaleis door SIGMA gevraagd om mee te doen aan een reclame voor buitenmuurverf SIGMA Façade. Hiervoor moest Vincent naar een studio in Amsterdam om model te staan.

SIGMA
reclame spotje

In 2017 heeft  Het Schilderpaleis mee gedaan in een reclame spotje van verfmerk Sigma. In een loods in Amsterdam heeft Vincent de hele dag opnames gemaakt voor het merk Sigma Nova, met als resultaat:

Behaalde diploma’s
en certificaten

Interview in de
Schildersvakkrant

In 2018 heeft Het Schilderpaleis een interview gegeven in de Schildersvakkrant, dit vanwege een zeer bijzonder en uniek project uitgevoerd in Hoorn. De Schildersvakkrant is een krant voor professionele schilders.

Lees interview