Als erkend schildersbedrijf  via De Betere Schilder werkt  Het Schilderpaleis met strenge garantiebepalingen en een officieel garantiecertificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit. Het Schilderpaleis werkt met gedeponeerde leveringsvoorwaarden en geven u de mogelijkheid een beoordeling achter te laten via Klantenvertellen.

Het Schilderpaleis staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw prachtig  geschilderde woning of bedrijfspand. En dat geeft een heel veilig gevoel!

Erkend betere schilder
Of u bij het inschakelen van een Erkend betere schilder duurder uit bent?

Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat een erkend betere schilder staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor het erkend betere schilder-bedrijf is een renderende investering. Hij is uw vertrouwen meer dan waard.

Voorwaarden
Het Schilderpaleis werkt volgens voorwaarden die zijn overeengekomen volgens de algemene consumentenvoorwaarden en die van de Betere Schilder.

Schilderpaleis-2018-BS-klanttevredenheid