Het afwerken van een wand lijkt eenvoudig, maar vraagt om vakmanschap. Van een ‘simpel’ behang tot aan de meest exclusieve wandafwerking van Designstone: Het Schilderpaleis beschikt over specialisten op het gebied van wandafwerking. Dankzij onze vakkundige aanpak kunt u rekenen op een strak eindresultaat. En bent u op zoek naar advies over reinigen, duurzaamheid of originaliteit? Ook dan staan wij voor u klaar.

Spuiten

Latex spuiten gaat gemakkelijk en snel, én het levert het mooiste resultaat. Namelijk door het gebruik van latex spuiten voorkomt u dat er strepen of banen op het oppervlak komen. Latex zorgt voor een strak beeld; dus een elegant en egaal resultaat. Ook gaat latex spuiten sneller dan verven met een roller of kwast.

Sauswerk

Sauswerk

Het grote voordeel van traditioneel sauzen? Kleine oneffenheden vallen minder op dan bij spuitwerk.  Handig om te weten: bij het sauswerk van wanden en plafonds is het van belang dat de oppervlaktes goed vlak zijn.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang

Het is sterk, gemakkelijk overschilderbaar, slijtvast, ontvlamt niet en is geschikt voor mensen met allergieën. Naast al die voordelen heeft glasvezelbehang een mooie structuur, waardoor het in elke kamer van uw huis of kantoorruimte past. Juist omdat het makkelijk over te schilderen is, geeft u met glasvezelbehang een persoonlijk tintje aan uw wanden.

Behang

Vochtplekken of scheuren in de muur verdoezelen? Dan is behang ideaal. Behangen kan met een licht soort canvas of juist op heel sterk papier. Beetje plaksel erbij en uw muur ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

Kalk/krijtverf

Kalk-krijtverf

Kalkverf

Kalkverf heeft een matte, poederachtige look en creëert een warme sfeer. De authentieke sfeer wordt met de tijd mooier en mooier. En dankzij de eenvoud in onderhoud is deze verf ideaal voor iedere ruimte. Zelfs in natte ruimtes als een badkamer is kalkverf zeer geschikt.

Krijtverf

Krijtverf is een milieuvriendelijke verf met een fluweelachtige uitstraling. Dankzij de toevoeging van natuurlijke pigmenten zorgt krijtverf voor een diepe, intense kleur. De verf is geschikt voor zowel muren als meubels en is heel praktisch: krijtverf geeft niet af, is goed schoon te maken en eenvoudig in onderhoud.

Betonlook

De betonlook oogt industrieel, warm en voegt extra karakter toe aan uw interieur. Betonstuc of betoncire is bepleistering, waterdicht en eenvoudig te reinigen. Ideaal voor badkamers en keukens. Én een leuk alternatief voor tegels. Met betonstuc creëert u een naadloze en strakke look. U kunt er zelfs voor kiezen om kleurpigmenten toe te voegen aan het mengsel. Daarmee kunt u verschillende accenten in ruimtes leggen.

Stucwerk

stucwerk

Wilt u gladde wanden? Ga voor stucwerk. Stucwerk is een laag pleister die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf wordt aangebracht en daarna glad wordt afgestreken. Ideaal om onaantrekkelijke wanden van leem, hout, baksteen of beton op te knappen. Het Schilderpaleis werkt nauw samen met stukadoorsbedrijf Combistuc uit Hoorn.