Ik Vincent Vrauwdeunt ben in 1997 als leerling-schilder begonnen bij een klein schildersbedrijf waar ik mijn opleiding als gezel schilder heb gevolgd. Na 13 jaar in loondienst te hebben gewerkt en vanwege mijn grote passie en plezier voor het vak schilderen, heb ik in 2010 besloten mijn eigen schildersbedrijf te starten.

In die tijd hebben wij bij particulieren, stichtingen en bedrijven een zeer goede naam opgebouwd. Omdat we kwaliteit en service bieden. Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder of een buitenschilder, voor onderhoud of verfraaiing. En of het nu om nieuw- of verbouw gaat, of een monumentaal pand. We werken veilig en netjes. Bovendien hebben we een groot netwerk van ervaren vakmensen in Hoorn en omgeving.

Naast het schilderen ben ik 2 dagen in de week in loondienst bij Esdege-Reigersdaal als cliëntondersteuner. Dit voor de afwisseling en omdat ik het geweldig en een uitdaging vind om mensen te ondersteunen die het al zo moeilijk hebben. De combinatie van deze 2 banen houd mij scherp en in evenwicht!

Het gezicht van keurmerk “De Betere Schilder”

In 2020 is Het Schilderpaleis het gezicht geworden van kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor alle vakschilders in Nederland.

www.debetereschilder.nl

Bedankt voor uw vertrouwen!

Dankzij u kunnen wij ons 10 jarig bestaan vieren! Bij deze willen wij graag alle klanten bedanken voor uw vertrouwen in Het Schilderpaleis. In 10 jaar tijd is Het Schilderpaleis gegroeid van een bedrijf vanaf een zolderkamer naar een volwaardig schildersbedrijf met loods, bedrijfsauto, diploma’s en velen jaren ervaring rijker. Ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om van uw woning, monumentaal pand of bedrijfspand weer een paleis te maken. Dit doen we door op de hoogte te blijven van de recente schilderwerktechnieken, door workshops en/of trainingen te volgen, open te staan voor vernieuwing en de juiste vakmensen in te huren.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat en hopen u nog voor jaren van dienst te mogen zijn!

Monumentaal pand Purmerend in magazine

Kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder vindt de opknapbeurt van het monumentale pand “kapsalon de Barbiers” in Purmerend zo uniek dat ze het in hun e-magazine geplaatst hebben. Tevens is er door Het Schilderpaleis een interview afgenomen.

http://onsvak.betereschilder.nl/01/project/

Reclame fotoshoot
SIGMA

Reclame fotoshoot SIGMA

In 2019 is Het Schilderpaleis door SIGMA gevraagd om mee te doen aan een reclame voor buitenmuurverf SIGMA Façade. Hiervoor moest Vincent naar een studio in Amsterdam om model te staan.

Tweede prijs klanttevredenheid

In 2018 hebben wij een klanttevredenheid-award ontvangen van De Betere Schilder. Hét kwaliteitskeurmerk voor vakschilders. “Midden in het winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn overvielen wij Vincent van Het Schilderpaleis uit Hoorn met de tweede plaats in de regio Noord. Onder voorbijgangers was de prijs niet anders dan terecht!


SIGMA
reclame spotje

In 2017 heeft  Het Schilderpaleis mee gedaan in een reclame spotje van verfmerk Sigma. In een loods in Amsterdam heeft Vincent de hele dag opnames gemaakt voor het merk Sigma Nova, met als resultaat:

Interview in de
Schildersvakkrant

In 2018 heeft Het Schilderpaleis een interview gegeven in de Schildersvakkrant, dit vanwege een zeer bijzonder en uniek project uitgevoerd in Hoorn. De Schildersvakkrant is een krant voor professionele schilders.

Lees interview