U bent de trotse eigenaar van een woning, kantoorpand of monumentaal gebouw. Dan wilt u uiteraard dat uw pand in goede conditie is en blijft. Dat vereist kennis, vakmanschap en oog voor detail. Het Schilderpaleis is uw specialist in onderhoud en renovatie.

Buiten

Buitenschilderwerk

Met verzorgd buitenschilderwerk biedt u niet alleen een fraaie indruk, maar het is ook van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Door de Nederlandse weersomstandigheden hebben hout- en schilderwerk veel te verduren. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt én verfraait het uiterlijk van uw woning of pand. Het Schilderpaleis adviseert u graag.

Binnen

Binnenschilderwerk

Muren, plafonds, kozijnen, trappen of bijvoorbeeld de badkamer, soms heeft u geen tijd of zin om zelf uw binnenschilderwerk te doen, of misschien kunt u er niet goed bij. Dan bent u bij Het Schilderpaleis aan het juiste adres. Verzorgd binnenschilderwerk brengt sfeer in uw woning of bedrijf. En beschermt tegen vocht, schimmels en slijtage.

Monumentaal

Buitenschilderwerk

Heeft u een monumentaal pand? Mooi! Het Schilderpaleis helpt u graag bij onderhoud en schilderwerk

Daarbij maken we samen een afweging tussen duurzaamheid, esthetische waarde en uitgaven. Of het nu gaat om stadse panden, woningen uit de jaren ‘30, boerderijen, molens, kastelen of kerken: wij denken met u mee. Ook werken we met traditionele verfkleuren. Zo ziet uw monument er perfect uit. En blijft uw pand nog generaties lang bewaard dankzij zorgvuldig onderhoud.

Het herstellen van een monumentaal pand of gebouw moet aan specifieke wet- en regelgeving voldoen. Als schildersbedrijf houden wij hier uiteraard rekening mee. Wij hebben nauw contact met de gemeenten en kunnen u adviseren over deze wettelijke eisen, subsidie en belastingvoordeel.

Kleuradvies

Kleuradvies

De kleur van muren en plafonds bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Bent u op zoek naar kleuradvies? Het Schilderpaleis adviseert u graag en werkt hierin samen met Woonwinkel ‘t Klooster. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren.