Juliana van Stolberglaan

2018-06-04T20:15:00+00:00

Wilt u onverbiddelijke kwaliteit dan kunt u daarop rekenen bij het Schilderpaleis. Schilder Vincent is een vakman die van goed werk houdt en een tevreden klant. Als meerjarige klant kan ik al het schilderwerk aan mijn vrijstaande huis aan hem toevertrouwen en door zijn deskundige, goede werken verkrijg ik bij hem de beste prijs/kwaliteit verhouding in het schilderwerk.

Oud – Grootebroek

2018-06-04T20:55:49+00:00

Vincent is en zeer prettige vakman en persoon die meedenkt met de klant van voor de offerte t/m het opleveren. De klus pakte iets anders uit dan in eerste instantie hier op werkspot omschreven, maar Vincent heeft het tot ons uiterste tevredenheid opgepakt en uitgewerkt. Prachtig resultaat, schoon en netjes gewerkt en uiterst vriendelijk. Hopelijk tot over een aantal jaren als het schilderwerk weer aan een opfrisbeurt zal toe zijn. Fam. Oud (Grootebroek)

Kruisstraat – Hoorn

2018-06-04T20:37:21+00:00

Werkelijk grote klasse! De opdracht is uitstekend uitgevoerd. De afspraak was dat met mijn materiaal gewerkt zou worden echter op sommige stukken heeft Vincent het afgemaakt met eigen verf omdat dit een beter eindresultaat gaf zonder van de oorspronkelijke offerte af te wijken. Dat is volgens mij typerend voor een vakman met hart voor zijn werk! Een keer terugkomen omdat het weer het werk nadelig had beïnvloed was ook geen enkel probleem. Ik raad deze vakman een ieder van harte aan. Olaf en Jeanine (Hoorn)

Ruhl – Hoorn

2018-06-04T20:58:05+00:00

Het schilderwerk van onze woning in het centrum van Hoorn was hard nodig toe aan een goede schilderbeurt, het zag er zeer slecht uit. Op veel plaatsen was het zo slecht dat er grondig door een professionele schilder gekeken moest worden. Wij zijn heel erg blij dat we Het Schilderpaleis hebben aangenomen om dit voor ons te bekijken. Vincent, van Het Schilderpaleis is een zeer vriendelijke en professionele schilder die weet wat vakmanschap is, dit heeft hij duidelijk laten zien. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat en vinden Vincent en betrouwbare en goede vakman! Fam. Ruhl (Hoorn)